Vrtec Hrastnik: Mravljice, Zmajčki in Migetalčki | Rdeči Revirji

Vrtec Hrastnik: Mravljice, Zmajčki in Migetalčki

Četrtek, 24. 5. 2018, ob 17.30. uri, ploščad pred Delavskim domom

Plesni in pevski nastop

Vrtec Hrastnik

Mravljice so za letos pripravile pevsko-plesni program, oddelek Zmajčki se bo predstavil z ljudskimi rajalnimi igrami, ljudskimi otroškimi plesi in ljudskimi pesmimi. Migetalčki pa se bodo pozabavali z zumbo za otroke.

 

»MRAVLJICE,« GLASBENO- PLESNA DEJAVNOST, v katero je vključenih 31 otrok 2. starostnega obdobja. S svojim programom se večkrat predstavijo širši javnosti s sodelovanjem na raznih prireditvah znotraj občine. Vsako leto sodelujejo na reviji OPZ. Predstavili se bodo z ustvarjalnim sklopom: PO DEŽJU POSIJE SONCE.«

Dejavnost združuje  glasbeno,  plesno, jezikovno v korelaciji z vsemi ostalimi področji. Vodita jo strokovni delavki Vrtca Hrastnik: Nataša Perko Babič in Tatjana Gorenc.

»MIGETALČKI« – ZUMBA  je dejavnost, ki spodbuja ritmični posluh, koordinacijo, plesno izražanje in druge spretnosti. V izvajanju dejavnosti otroci z lastnimi gibi pripomorejo k ustvarjanju novih koreografij. V dejavnost, je vključenih 24 otrok od 3. leta dalje. Predstavili se bodo s tremi koreografijami. Vodita jih strokovni delavki Vrtca Hrastnik: Tanja Kontrec in Nataša Kutin.

»ZMAJČKI« so ena izmed skupin Vrtca Hrastnik na enoti Sonček v starosti od 4-6 let, ki se bodo predstavili z eno izmed številnih dejavnosti, ki so jih izvajali v tem šolskem letu. Skupina deluje ubrano, povezano, željni so nenehnega raziskovanja na vseh področjih. Predstavili se bodo z ljudskimi plesi. Vodita jo strokovni delavki: Nataša Perko Babič in Tatjana Gorenc.

Objavljeno v Hrastnik

Facebook