KUD Veter, Duet Saška in Sara | Rdeči Revirji

KUD Veter, Duet Saška in Sara

Petek, 25. 5. 2018, ob 22. uri, Mladinski center

Koncert

 

Sva glasbeni duet, ki ga sestavljava Saška Nemec (glavni vokal) in Sara Požin (spremni vokal in klavir). Prihajava in okolice Rimskih Toplic in sva študentki Pedagoške fakultete in Likovne akademije. Z glasbo se ukvarjava že od malih nog, obiskovali sva tudi glasbeno šolo, in sicer klavir, kitaro in solo petje.

Igrava različne zvrsti glasbe in sicer slovenske moderne, slovenske popevke, angleške ter tudi hrvaške pesmi. 

Nastopava na različnih konferencah, glasbenih večerih, prireditvah in kavarniških večerih. 

Peli sva v zboru Chillax, ki ga je sestavljalo približno 20 mladih pevcev, sodelovali pa smo s glasbeniki, kot so Zlatko, Nina Pušlar in Tone Kregar.

Kasneje smo ustanovili 4-člansko zasedbo, s katero smo imeli kavarniške večere v Rimskih Termah ter Thermani Laško.

Od začetka 2017 pa sodelujeva samostojno, in sicer sva igrali na študentski konferenci v Portorožu (Hotel Bernardin), na evropskem prvenstvu v Namiznem tenisu za invalide, sodelujeva v okolici Laškega na različnih prireditvah, kot so Otvoritev prazničnega Laškega, božično rajanje v sklopu Veselega decembra. Pripravili sva tudi božični muzikal, ki sva ga ponavljali v osnovnih šolah, KC Laško, Thermani Laško ter Rimskih Termah. 

Imava tudi mesečne kavarniške večere tako v Thermani Laško kot tudi v Rimskih termah; za slednje pa sva za silvestrovo 2017 pripravljali tudi glasbeni šov.

Objavljeno v Uncategorized

Facebook

Twitter #revirji14