Dejan Žujić | Rdeči Revirji

Dejan Žujić

Petek, 2. junij 2017, ob 21. uri, park dr. Janeza Drnovška Zagorje ob Savi

koncert

 

Dejan Žujić

Očitno je prišel »fantovski« čas na slovenski glasbeni sceni! Novinec, ki se je do zdaj s kitaro v roki v glavnem sproščal po napornih treningih smučarskih skokov, predstavlja svoj prvi singel. Ker šport vzame veliko časa in energije so pesmi sicer vsa leta nastajale vendar ostale kot idejni osnutek v predalu, žepu športne torbe, kakšni garderobi.

Dejan Žujić se je ves čas aktivnega športnega udejstvovanja spogledoval z željo, da bo enkrat, ko bo več časa, posnel pesem, ki jo je tudi sam napisal. Končno si je željo izpolnil in tako predstavlja »Goreč smehljaj« pri kateri so sodelovali tudi priznani, izkušeni, slovenski glasbeniki.

Tekst sta napisala skupaj z Jernejem Dirnbekom (Mi2), aranžma je delo priznanega producenta Dejana Radičevića. Sodelovali so še glasbeniki: Tadej Košir (kitara), Jure Rozman (bobni), Anže Petrovič Langus (Bas), Neža Buh – Neisha (klaviature, back vokali).  

Številna ekipa izvrstnih glasbenikov mu je pomagala, da je zadano lahko speljal profesionalno in ob tem tudi zelo užival, saj ima rad ekipni duh, kot športnik, trener in končno glasbenik!

 

Za omenjeno pesem je tudi že videospot:

https://www.youtube.com/watch?v=CFk_xl-JAHU 

 

Glasba (music): Dejan Žujić

Besedilo (lyrics): Dejan Žujić, Jernej Dirnbek.

Aranžma: Dejan Radičevič

Video: MAAG production

Režija: Marko MaaG

Foto: Rok Tržan

Objavljeno v Uncategorized

Facebook

Twitter #revirji14