En knap: EN-KNAP Group, TRIPLET (Odvečni) | Rdeči Revirji

En knap: EN-KNAP Group, TRIPLET (Odvečni)

Četrtek, 2. 6. 2022, ob 19.00 uri, Mladinski center Zagorje ob Savi

plesna predstava

Družabni dogodek TRIPLET je preplet predstave v živo, moderiranega pogovora in druženja občinstva z ustvarjalci ter izkušnje ogleda delov predstave na VR očalih, posnete iz središča odra.

Tokratni TRIPLET se predstavlja s plesno produkcijo skupine EN-KNAP Group, ODVEČNI, ki je bila ustvarjena v času zaprtja gledališč in sloni na eseju Odvečni človek Ilije Trojanowa. Uprizoritev bo z avtorsko glasbo v živo dopolnjeval in usmerjal gostujoči glasbenik Tomaž Grom. Tema predstave ponuja odličen vpogled v umetniško ustvarjanje na področju uprizoritvenih umetnosti ter hkrati predstavlja idealno izhodišče za nadaljnjo razpravo o času, v katerem živimo in nepredvidenih situacijah, v katerih smo se znašli. Po predstavi se bomo pogovarjali s koreografom in umetniškim vodjem Zavoda EN-KNAP Iztokom Kovačem in plesalci plesne skupine EN-KNAP Group.
Ustvarjalci in izvajalci: Iztok Kovač, Tomaž Grom, EN-KNAP Group: Mattia Cason, Luke Thomas Dunne, Katja Kolarič, Rada Kovačević, Tamás Tuza, Carolina Alessandra Valentini.

Objavljeno v Uncategorized

Facebook

Twitter #revirji14