Škatla naj bo! | Rdeči Revirji

Škatla naj bo!

Četrtek, 1. 10. 2020 ob 17.00, Mladinski center Zagorje

delavnica

Si želiš izdelati enostavno, 6-stransko ritmično škatlo? Potem se nam pridruži na delavnici Škatla naj bo! 

Cajon ali “kahon” po špansko pomeni škatla ali zaboj, torej gre za preprosto leseno tolkalo na katerem se sedi in igra z rokami. Nanj je mogoče zaigrati celo paleto zvokov in ritmov.

Na delavnici bomo izdelali cajon z nastavljivo mrežico, kar omogoča fino nastavitev šumenja in brenčanja, kar je za resno igranje zelo dobrodošlo. Končni izdelek bo nadvse konkreten inštrument, primeren tudi za koncerte in snemanje!S seboj prinesi ustvarjalni duh, ročne spretnosti, baterijski vrtalnik ter po možnosti torx nastavke. Delavnico bo vodil Rok Koritnik, multi-instrumentalist, glasbeni producent in izdelovalec glasbil. 

Delavnica se začne ob 17:00, traja pa okrog štiri ure. Prijave zbiramo do ponedeljka, 28. 9. 2020, da zagotovimo zadostno količino materiala. Cena delavnice je 30€ za stroške materiala, cajon pa po delavnici seveda lahko vzamete domov. Prijave na linku: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/skatla-naj-bo-prijave

Za udeležbo na delavnici so OBVEZNE predhodne prijave. Organizatorji upoštevamo usmeritve NIJZ za preprečevanje širjenja virusa Covid-19 in obiskovalce naprošamo, da se dogodka udeležijo zdravi in s seboj prinesejo masko. 

 

 

Objavljeno v Uncategorized

Facebook