Njiva je živa – PUNKTcc (Coworking Zasavje): Post-apokalypsa | Rdeči Revirji

Njiva je živa – PUNKTcc (Coworking Zasavje): Post-apokalypsa

Sobota, 4. junij 2016, ob 10. uri, Njiva

Postapokalypsa-p0a1bgla9h10cg96dmmo1rjm8Interaktivna terenska igra, ki uporablja prazne, zapuščene prostore in površine za…igranje. Marsikaj zapuščenega je ostalo okoli nas, odkar smo prestopili prag post-apokalipse. Opuščenega, pa vendar uporabnega.  Skozi spekter domišljije je še takšno opustošenje post-industrijskih mest vedno tudi priložnost za nekaj novega. Postapokalypsa izvira iz vizije po drugačnih časih, nekje v prihodnosti, ki pa se začenja zdaj, v tem trenutku.

V skupinski igri odkrivate neusahljive izvire svoje domišljije, prazne prostore in krepite skupinski duh. Postanete popotniki po post-apokaliptičnem svetu, kjer nič ni tako, kot je bilo.  Mimogrede krepite občutek za družbeno odgovornost in spoznavate pomembnost…Domišljije. Z veliko začetnico. Brez nje smo se znašli v post-apokaliptičnih časih, sedaj se njo obuja mesto duhov in z njo se zre v nove čase.

Več informacij in prijave na www.postapokalypsa.com. Na strani tudi več o tem, kaj se je pravzaprav zgodilo, ko je v Luknjo treščil…

Izvajalec: PUNKTcc, Coworking zasavje

Facebook

Twitter #revirji14