Sk8aj s srcem | Rdeči Revirji

Sk8aj s srcem

Sobota, 24. maj 2014: štart v Mladinskem centru Zagorje ob Savi ob 10. uri – ob 14. uri v Športnem parku na Logu v Hrastniku – cilj v Mladinskem centru Trbovlje ob 19.30 uri

Dobrodelna akcija

Foto: Andrej Uduč

Foto: Andrej Uduč

Dobrodelna akcija Z ROLKO PO ZASAVJU – ZA OTROKE! Prispevajmo, pomagajmo, darujmo! SKEJTAJ S SRCEM je letos dobrodelna akcija za otroke, ki jih življenjske razmere marsikdaj potisnejo preko roba človeškega dostojanstva. Z zbiranjem sredstev zanje, jim hočemo omogočiti več razigranega otroštva, brezskrbnosti in zato – počitnice na morju!

Tomaž Praunseis, priznani slovenski rolkar, bo 24. maja prerolkal Zasavje in skupaj z vsemi nami zbiral denar za otroke, ki se bodo le z našo pomočjo lahko družili s prijatelji na morju. Tomaževo pot bodo pospremili ljudje, ki jim ni vseeno, da so otroci, ki jih srečujemo vsak dan, potisnjeni v težke in nehumane razmere. Polepšajmo otrokom letošnje poletje!

Podprite akcijo SK8aj s srcem:

VITKAR zavod / Metelkova 6 / 1000 Ljubljana
TRR: SI56 0204 5001 7235 248
Namen nakazila: DONACIJA SK8aj s srcem
Koda namana: CHAR (v kolikor kode namena ne morete izbrati, je tudi ok)

Vabimo vas, da akcijo Skejtajte s srcem podprete tudi tako, da o njej širite glas. Na Facebooku, Twitterju in seveda med sosedi, prijatelji, sodelavci. 

Zbrana sredstva se bodo razdelila Društvom prijateljev mladine v Zasavju. Pomagajmo otrokom na morje, vsak evro šteje!

Logotip akcije Sk8aj s srcem

Logotip akcije Sk8aj s srcem

Več si preberite na spletni strani.

Facebook

Twitter #revirji14