Dana Avguštin: Predstava WO | Rdeči Revirji

Dana Avguštin: Predstava WO

Sobota, 25. maj 2013, ob 19.20, Otroško igrišče za Log 7, Hrastnik

Gibalna predstava za otroke in odrasle

Dana Avguštin: Predstava WO

Dana Avguštin: Predstava WO

Performance WO je duo med kontrabasom in zračnim plesom na tkaninah. WO je gib, ritem, melodija, ravnotežje, trenje, nevarnost in skladnost  sanjskih svetov.

ples na zračnih tkaninah: Dana Augustin
melodije kontrabasa: Thierno Diallo

Dana Augustin je prva profesionalna cirkusantka v Sloveniji, ki je svoje izobraževanje končala na cirkuški akademiji Centre National des arts du Cirque, CNAC v Franciji. Je vodja slovensko-francoske artistične skupine The Beast in ustvarja predstave z različnimi umetniki doma in po svetu.

Thierno Diallo je samouk in odličen glasbenik, ki preigrava kontrabas, bas kitaro in tolkala. Sodeluje pri različnih glasbenih zasedbah (Baltazar Big Band, Standart, Igrišče, Sex & Violence, Orchestra/Theatre, Orkestrada, Postart, Sankofa,…), lutkovnih (Življenje na nitki), kabarejskih (Subkomite) in intermedijskih produkcijah (Džumbus). Izdal je tudi nekaj albumov v samostojnih ali skupinskih produkcijah. Kot avtor glasbe, aranžer ali basist pa je sodeloval tudi pri skupinah Cirkus Klautsky, Ego Malfunction, z B-Fineom, pevcem iz Sierre Leone. Snemal je za ekvadorsko zasedbo Dos Lunas in sodeloval z B-Fineom, pevcem iz Sierre Leone. Napisal je glasbo za več uspešnih lutkovnih predstav (Juri Muri v Afriki, Zakaj?, Kekec na Marsu,…).

Facebook

Twitter #revirji14