Glasbena šola Trbovlje | Rdeči Revirji

Glasbena šola Trbovlje

Sobota, 6.6.2015 ob 10.45, parkirišče za Delavskim domom Trbovlje

Koncert

Glasbena šola Trbovlje

Na Glasbeni šoli Trbovlje skrbijo za kvalitetno in čim širšo vzgojo in izobraževanje otrok in mladine v glasbenih, plesnih znanjih in splošni kulturi, za usposabljanje in vključevanje mladine v ljubiteljsko in profesionalno udejstvovanje z glasbo in plesom, za organizacijo in izvedbo kvalitetnih in poučnih koncertnih dogodkov s področja klasične, pa tudi jazzovske in ljudske glasbene umetnosti. Vodenje in razvoj šole je usmerjen predvsem k odkrivanju in razvijanju sposobnosti in usmerjanju v glasbene ter plesne poklice tistih najbolj nadarjenih glasbenih talentov, s katerimi se s ponosom predstavljamo navzven. Hkrati pa stremijo k prijazni in ustvarjalni naravnanosti šole do vseh otrok, ki s svojimi pričakovanji ne posegajo po najvišjih ciljih, a bodo nepogrešljivi v ljubiteljski kulturi in hkrati kritični in omikani koncertni poslušalci.

Svoje ustvarjanje bodo učenci glasbene šole predstavili v obliki koncerta, kjer boste lahko prisluhnili interpretacijam glasbenih mojstrovin evropske in svetovne glasbene dediščine.

Glasbena šola Trbovlje bo tudi v prihodnjih letih gradila na odprtosti, razvojni naravnanosti in na sodelovanju z bližnjim in širšim okoljem in ki ji je dobro počutje in ustvarjanje pozitivnih glasbenih vibracij na prvem mestu.

Facebook

Twitter #revirji14